Professionele glasreiniging

35 jaar ervaring - innovatief - uitstekende service

Glas heeft veel verschillende toepassingsgebieden met elk een eigen manier van onderhoud. NovusFS is gespecialiseerd in het reinigen van ramen en zonnepanelen. Wij wassen de ramen aan de buiten- en/of binnenkant, dit doen wij op traditionele wijze en met behulp van het osmosesysteem.

 

NovusFS maakt niet alleen u ramen schoon, maar wij reinigen ook de directe omlijsting. Zo wordt niet alleen de levensduur van het kozijn zelf, maar ook de levensduur van het schilderwerk verlengd. Voor de reiniging van zonnepanelen werken wij uitsluitend met osmosewater en het juiste gereedschap om het schoonmaken op een veilige, vakkundige en efficiënte wijze te kunnen uitvoeren. NovusFS werkt vanaf de grond, maar ook tot op grote hoogtes. Afhankelijk van de wetgeving omtrent arbeidsomstandigheden, maken wij gebruik van een ladder, telescoop of hoogwerker. In alle gevallen werken wij met gecertificeerde en speciaal opgeleide vakmensen.

1203E241-ED38-48D1-9EB0-1575EDA364A7.jpe

Glasbewassing

Traditioneel

Bij de traditionele methode van glasbewassing wordt gebruik gemaakt van een emmer, spons, inwasser en trekker. Het raam wordt schoongemaakt met de inwasser, waarna het wordt drooggemaakt met een trekker.

65D017A0-359B-4150-ADCA-3A9B43E55B51.jpe

Glasbewassing

Osmose

Het gebruik van osmosewater is een alternatief voor de traditionele glasbewassing. Met behulp van een osmosesysteem en uitschuifbare telescoopsteel wordt een oppervlak geborsteld en gespoeld. Het vuil lost op en het oppervlak droogt streep- en vlekkeloos op. 

Zonnepanelen op het dak

Glasbewassing

Zonnepanelen

Jaarlijks uw zonnepanelen reinigen zorgt voor een hoger rendement en een langere levensduur van uw zonnepanelen. Voor de reiniging gebruiken wij osmosewater in combinatie met specialistische apparatuur.

NOVUS Facility Services kijkt nadrukkelijk waar intern of met partners de efficiency kan worden verbeterd. Optimalisatie door samenwerking of uitbesteding en juiste selectie van leveranciers zijn een sleutel tot een betaalbare schone, veilige én hygiënische omgeving. Partnerships gebaseerd op het nastreven van gezamenlijke doelen!

886BFE95-9DAE-4333-A0FB-48429682F777.jpe

partner van

Original.png